EN166

EN166

Säkerhet på arbetsplatsen börjar med att skydda de mest känsliga delarna av vår kropp, och ögonen är inget undantag. EN166 är inte bara en siffra, det är en garanti för kvalitet, säkerhet och skydd när det kommer till skyddsglasögon. Detta europeiska standardnummer representerar de högsta kvalitetskraven för personligt ögonskydd som används i industriella sammanhang.

  • Skyddsklassificering: EN166-certifierade produkter är rigoröst testade för att säkerställa att de erbjuder optimalt skydd mot yttre påverkan. De kan hantera stötar, repor och andra risker som uppstår i en industriell miljö.
  • Användning: Dessa produkter är idealiska för dem som arbetar inom bygg, tillverkning, laboratorier och andra arbetsmiljöer där ögonskydd är avgörande.
  • Tillförlitlighet: När du ser EN166-märkningen vet du att du kan lita på skyddets kvalitet och funktion.

ProfileBear, din yrkesbutik, förstår vikten av att ha den bästa utrustningen för att säkerställa din säkerhet på jobbet. Vi har handplockat produkter som uppfyller EN166-klassificeringen för att du ska känna dig trygg och skyddad varje arbetsdag. Med dessa produkter i ditt skyddsarsenal kan du fokusera på ditt arbete med vetskapen om att dina ögon är skyddade mot potentiella faror.

Kom Besök Oss idag!

Planera ditt besök på Ätrastigen 5 i Falkenberg idag. Varmt välkommen