Monitor Safe & Smart: Arbetsskor på Ny Nivå hos Profilebear AB i Falkenberg

Bekvämlighet & Design: Monitor Safe & Smart Filosofi

Monitor förkroppsligar en ny generation arbetsskor. Baserade på avancerad teknologi från vandringskängor, är dessa skor designade för dem som vill gå sin egen väg. Monitor tar med sig det bästa från sin erfarenhet och bygger vidare på det, alltid med användarens komfort i åtanke.

Historien Bakom Monitor

Idén till Monitor arbetsskor föddes under en vandring i Monitorbergen i Nevada. Inom kort tid har varumärket positionerat sig som en ledande producent för dem som värdesätter vad de har på fötterna.

Monitor hos Profilebear AB

Profilebear AB, som är stolta återförsäljare av Monitor, erbjuder ett brett sortiment av denna framstående skomärke. Oavsett om du handlar online eller besöker vår fysiska butik i Falkenberg, kan du räkna med fraktfri leverans direkt till butiken.

Innovativa Egenskaper

Monitor sätter standarden inom fyra områden:

Komfort: Grunden ligger i fotens anatomi och avancerade produktionstekniker.

Säkerhet: Innovation står i centrum med egenskaper som tåhättor i kolfiber.

Egenskaper: Med avancerade material som är lättare än nylon men starkare än stål, erbjuder Monitor optimal funktion och komfort.

Design: Med över 70 modeller i sex kollektioner, finner varje individ något som passar deras smak och behov.

En Ny Era av Arbetsskor

Med funktioner som SS2 innersula, Boa snörsystem och tekniskt avancerade sulor, skapar Monitor skor som kombinerar högsta komfort med smart funktionalitet.

Vill du ha en sko som ser ut som en sportsko men fungerar som en arbetssko? Välj Monitor. Och upptäck hela sortimentet hos Profilebear AB i Falkenberg, din destination för toppmoderna arbetskläder och -skor.

Kom Besök Oss idag!

Planera ditt besök på Ätrastigen 5 i Falkenberg idag. Med vår expertis inom transfertryck och profilprodukter, låt oss hjälpa dig att ta ditt varumärke till nästa nivå. Varmt välkommen