Plymovent

Plymovent är ett företag som tar ansvar för ren luft på arbetsplatsen. De förstår att luftföroreningar, både synliga och osynliga, utgör allvarliga hälsorisker för arbetstagare världen över. Människor som arbetar med luftföroreningar som svetsrök, oljedimma och damm behöver effektiva lösningar för att skydda sin hälsa.

Vårt Uppdrag: Ren Luft på Arbetsplatsen för Alla, Överallt

Plymovent är dedikerade till att säkerställa en ren, säker och hälsosam arbetsmiljö för alla. Genom att designa, tillverka och leverera produkter, system och tjänster över hela världen för avluftning och filtrering av förorenad inomhusluft, bidrar de avsevärt till att göra arbetsplatser renare, säkrare och mer hälsosamma.

Plymovent Produkter hos Profilebear

Profilebear är en stolt återförsäljare av Plymovent-produkter. Vi erbjuder högkvalitativa luftreningssystem och maskiner som kan anpassas efter dina specifika behov. Med Plymovent-produkterna från Profilebear kan du säkerställa att din arbetsplats har ren luft av högsta kvalitet.

Varför Välja Plymovent?

Universellt Behov: Ren luft på arbetsplatsen är en universell nödvändighet för anställda över hela världen, och Plymovent-produkterna uppfyller precis det behovet genom att göra arbetsplatser hälsosammare.

Innovation i Framkant: Plymovent är ledande inom branschen för avluftningssystem och förstår kundernas behov, vilket möjliggör utveckling av innovativa lösningar.

Hållbarhet: Plymovent investerar i hållbara produkter och tillväxt, vilket bidrar till att förbättra både människors liv och miljön. Fram till 2025 strävar de efter att vara ett Netto Noll-företag.

Våra Kärnvärden

Plymovent styr sina beslut och mål genom sina kärnvärden:

Kund i första hand

Passion att prestera tillsammans

Tveka inte och gör det möjligt

Historia

Plymovents historia sträcker sig tillbaka till 1975 då två separata företag, Plymouth i Sverige och Euromate i Nederländerna, grundades. Dessa två företag hade ett gemensamt mål – att erbjuda ren luft åt arbetstagare över hela världen. År 1989 förvärvade Plymouth CelciusVent, och företaget blev Plymovent som vi känner det idag. År 2006 förvärvades Plymovent av Clean Air Group, vilket sedan dess har fortsatt att utveckla sig med målet att erbjuda ren luft på arbetsplatsen.

´

Plymovent är en pålitlig partner för ren luft på arbetsplatsen. Med Profilebears högkvalitativa Plymovent-produkter kan du säkerställa att din arbetsplats erbjuder en ren och hälsosam arbetsmiljö. Tillsammans kan vi göra arbetsplatser över hela världen säkrare och hälsosammare.

Kom Besök Oss idag!

Planera ditt besök på Ätrastigen 5 i Falkenberg idag. Varmt välkommen