RUKO GmbH Präzisionswerkzeuge: En Tradition av Kvalitet och Innovation

Historisk Bakgrund: Sedan grundandet 1974 har RUKO ständigt utvecklats och vuxit inom sektorn för metallbearbetningsverktyg.

Produktdiversitet: Förutom klassiska borr- och skärverktyg erbjuder RUKO även produkter för bearbetning av sten och trä.

Teknologisk Framkant: Kontinuerliga investeringar i den senaste teknologin inom utveckling, produktion och kvalitetskontroll säkerställer att RUKO alltid ligger i framkant.

Profilebear AB i Falkenberg: Ditt val för RUKO Produkter i vårt sortiment.

Sortimentsstolthet: Med RUKO produkter i vårt sortiment, garanterar Profilebear AB autenticitet och kvalitet med varje inköp.

Fördelar med Profilebear: Utöver ett brett sortiment av RUKO produkter, erbjuder Profilebear AB också leveranser direkt till butiken, vilket gör det bekvämt och effektivt för kunder.

RUKO’s dedikation till högkvalitativa verktyg och Profilebear AB’s engagemang att förse kunderna med bästa möjliga service, kan du vara säker på att varje inköp är ett steg mot perfektion. Ett besök till Profilebear AB’s butik i Falkenberg garanterar dig tillgång till världsledande verktyg och en shoppingupplevelse som är både bekväm och tillfredsställande.

(Verktygen är beställningsvaror finns ej i butik)

Kom Besök Oss idag!

Planera ditt besök på Ätrastigen 5 i Falkenberg idag. Varmt välkommen